top of page

Livia Tulbure-Gună

Conferențiar universitar la Facultatea de Artă scenică a Academiei de Muzică Gh. Dima, unde predă compoziţie coregrafică, stilistica şi notaţia dansului. Prim-balerina a Operei din Cluj-Napoca, licenţiată a Facultăţii de Artă scenică (specializarea Regie teatru muzical) a Academiei de Muzică Gh. Dima din Cluj, bursier la “Sommer Tanzwochen” pentru dans contemporan, la Viena.

Mai multe detalii

În calitate de regizor coregraf, a montat spectacole prezentate în cadrul unor festivaluri precum Gala Teatrelor Naționale, Festivalul-Concurs de dans Constanța, Festivalul George Enescu, București. Activitatea artistică i-a fost recompensată cu o serie de distincții și premii printre care: Premiul “Mongolu” pentru originalitate, Premiul pentru “Cea mai bună coregrafie” la Festivalul, Premiul pentru ,,Cel mai bun coregraf”,  Concursul Internațional de dans clasic și contemporan (Sibiu), Premiul „ Lya Hubic” pentru activitate artistică, Cluj Napoca.

Este invitată să colaboreze cu Teatrul Liric Craiova, Teatrul Național Cluj-Napoca, Teatrul Dramatic Baia-Mare, Teatrul de Stat Turda , Teatrul de Balet Sibiu, Teatrul „Regina Maria” Oradea, Opera Națională Cluj- Napoca, Opera Națională București.

Este manager de proiect și formator de formatori în calitate de director de proiecte a câștigat o finanțare I.C.R cu proiectul ANDROHIEL, apoi a realizat proiectul POSDRU – „Practica artistică, tranziția tânărului artist spre piața muncii”.

bottom of page