top of page

Cum devin membru in 7 pasi de dans?

1. Descarcă Cererea de aderare:
 
2. Completeaz-o și încarc-o la rubrica
introducând adresa ta de E-mail în câmpul adresei de mail. 
3. Virează în contul UNACOR: Cont BCR: RO54RNCB0080152801530001 Filiala Sala Palatului - Bucuresti,  taxa de analiză a dosarului în valoare de 50 lei.
4. Notifică prin E-mail la union.unacor@gmail.com  că ai plătit taxa de analiză a dosarului
5. Vei fi notificat dacă dosarul a fost aprobat și vei primi adeverința de membru UNACOR
6. Numele tău va apărea în secțiunea membrilor la categoria: a)  Membru stagiar*, b) Membru plin**, c) Membru de onoare***,  în funcție de rezultatul analizei dosarului. Nu se primesc contestații
7. Odată devenit membru ești invitat să platești cotizația anuală în cuantum de 150 lei. Membrii de onoare nu plătesc cotizație. Ei pot face în schimb donații în bani sau sub formă de bunuri utile asociației. Ex: elemente de birotică, albume, cărți, afișe, Cd-uri, DVD-uri, etc.

Pentru a nu complica biroul contabilitate este de dorit ca  virarea în contul UNACOR a cotizației să se facă  o dată pe an sau în cât mai puține tranșe. Neplata cotizației pe o perioada de 6 luni duce automat la notificare de neplată și la  retragerea calității de membru dacă plata nu s-a efectuat în termen de 15 zile de la primirea notificării prin poșta electronică.
__________________________
* Este membru fără drept de vot în adunările generale, nu este plătitor de cotizație și participă la activitățile UNACOR pe parcursul a doi ani calendaristici în baza unui acord de voluntariat. Membrul stagiar trebuie sa aibă vârsta minimă de 18 ani.
** Este membru cu drepturi depline conform  Regulamentului UNACOR și plătește o cotizație de 150 de lei/an calendaristic indiferent de luna în care s-a înscris.
*** Este membru fără drept de vot în Adunarea generală având calitate onorifică și de reprezentare.

DACĂ AVEȚI DIFICULTĂȚI ÎN A PARCURGE PAȘII PENTRU ÎNSCRIERE AVEȚI MAI JOS UN TUTORIAL VIDEO.
FLOSIȚI BUTONUL DIN DREAPTA JOS PENTRU A EXTINDE IMAGINEA 

bottom of page